Karácsonyi BÜNTETŐ akció minden termékre 30% kedvezmény. KUPONKÓD: Karacsony30

Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

Csuklóbilincs összekötővel
Csuklóbilincs összekötővel
22 500 Ft

Csuklóbilincs összekötővel

Csuklóbilincs összekötővel
Csuklóbilincs összekötővel
Csuklóbilincs összekötővel

Egyedi kézműves termékünk magas minőségű bőr felhasználásával készül, és a BDSM élményekhez terveztük. A csuklóbilincs szélessége 6 cm, a belső szíj pedig 2,8 cm, így biztosítva az optimális kényelmet és tartást. Egy fém D-karikával ellátott, amely dizájnt és funkcionalitást kölcsönöz a terméknek.

Az állíthatóság kényelmét hátul elhelyezett csattal oldottuk meg, így könnyedén szabályozhatja a bilincs szorosságát. 

Mivel minden darabot egyedileg készítünk el, kérjük, adja meg a pontos méreteit a mellékelt kép alapján. Ügyelünk arra, hogy a megadott méret állítható legyen kisebbre vagy nagyobbra, így a csuklóbilincs teljes mértékben testreszabható az Ön igényeihez.


Szállítási idő
2023.12.18
Szín
Brand
Bőrfétis
22 500 Ft
Részletek

Valódi minőségi bőrből készítjük el ezt a különleges csuklóbilincset, mely belül puhább bőr béleléssel rendelkezik, hogy maximális kényelmet biztosítson. Középen egy fix bőr összekötővel lett kialakítva. A csatok és a rögzítéshez használt fém szegecsek rozsdamentesek, így garantálva a bilincs tartósságát és hosszú élettartamát.

 Kérjük, jelezze a megjegyzés rovatban fémérzékenységét, hogy figyelembe tudjuk venni az egyedi igényeit. Ilyen esetekben a belül lévő szegecseket befedjük, így még komfortosabb viseletet biztosítunk.

A készítés során ügyelünk arra, hogy a megfelelő vastagságú, kiváló minőségű cérnával dolgozzunk, amely garantálja a biztos tartást és a hosszú élettartamot. Adatok
Cikkszám
B-113