Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie in die Chatbox!

Piros póráz karikákkal
Piros póráz karikákkal
27,14 EUR
NEU

Piros póráz karikákkal

Piros póráz karikákkal
Piros póráz karikákkal

Ez a 2 cm széles póráz kiválóan alkalmas a BDSM szerepjátékokhoz és más hasonló eseményekhez. A puhább bőr anyag és az egy méteres hossz lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget. A különlegessége, a hegesztett karikákba rögzített bőrrész és szegecsekkel való fixálás egyedi és kreatív dizájnt ad a póráznak.

A karabiner segítségével könnyen csatlakoztatható más BDSM kiegészítőkhöz vagy bilincsekhez, így változatosan alkalmazható a játék során. A minőségi kivitelezés és a figyelemfelkeltő design hozzájárulhatnak a BDSM élmények intenzitásához és élvezetéhez.

 

 

Lieferzeiten
15.12.2023
colour
Brand
Bőrfétis
27,14 EUR
Beschreibung

A valódi bőr és rozsdamentes fémkellékek kombinációja kiemelkedő minőségű és tartós anyagokat jelent a BDSM kiegészítőknél. Az ilyen típusú pórázoknak és kiegészítőknek jellemzően magas a terhelhetőségük és hosszú élettartamuk, így ideálisak lehetnek a BDSM szerepjátékokhoz.

A valódi bőr luxusérzetet adhat a felhasználónak, míg a rozsdamentes fémek tartósságot és ellenállóságot biztosíthatnak. Ez a kombináció lehetővé teszi a kiegészítőknek, hogy ne csak esztétikusak legyenek, hanem funkcionalitásukban is kiválóan teljesítsenek. 

Daten
Artikel-Nr.
P-104