Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

  Alkar bilincs
Alkar bilincs
38 000 Ft

Alkar bilincs

  Alkar bilincs
  Alkar bilincs
  Alkar bilincs

Alkar bilincsünk a legmagasabb minőségű bőrből készül. Az állíthatóságot három csattal biztosítjuk. Az oldalán található egy nagy D-karika.

A báránybőrrel kialakított szegés alul és felül tovább növeli a bilincs kényelmét, miközben egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz neki. Minden egyes darabot egyedileg készítünk, így a megadott méretek pontosan illeszkednek. Csattal kisebbre vagy nagyobbra állíthatók a méretek, így maximális testreszabhatóságot biztosítunk vásárlóinknak.

Szükségünk van egy csukló méretre, és egy feljebbi, az alkar méretére, hogy egyedileg elkészíthessük!

Szállítási idő
2024.06.04
Szín
Brand
Bőrfétis
38 000 Ft
Részletek

A termékünk valódi, kiváló minőségű bőrből készül, mely belül valódi, puhább bőrrel van bélelve, a szegélyeken pedig báránybőrrel lett kifinomultan kialakítva. A fémkellékek mind rozsdamentes anyagból készültek, biztosítva a tartósságot.

A kényelem és a vásárlók egyedi igényeinek figyelembevétele érdekében a belső részén valódi, puhább bőrrel lett bélelve. Ügyfeleink fémérzékenységeire is odafigyelünk: kérjük, hogy a megjegyzés rovatban jelezzék fémérzékenységüket, és ebben az esetben a belső szegecseket külön befedjük.

A termék gyártása során kiemelten ügyelünk a megfelelő vastagságú, kiváló minőségű cérnákkal történő kialakításra. Ez garantálja a termék hosszú élettartamát és a legmagasabb minőséget a felhasználóinknak.Adatok
Cikkszám
B-119