Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

Bőrfétis blog

Szeretnénk elhalmozni régi és leendő ügyfeleinket a Black Friday alkalmával. Most minden bőr BDSM kiegészítőnkre 30% kedvezményt biztosítunk, ezzel közelebb hozva minőségi bőrtermékeinket mindenkihez.

November 17-26 közötti 10 napos őrületben várunk mindenkit bőr BDSM termékeink világában. Ne hagyd ki ezt az exkluzív lehetőséget, hogy stílusosan fedezhesd fel a szenvedélyes életet!

Egy cég esetében nagyon fontos a folyamatos fejlődés, az együttműködés, főleg a Mi esetünkben, hiszen nem mindennapi termékeket állítunk elő.  Próbálunk jelen lenni minden olyan fontos eseményen, ahol a Bdsm közösség tagjai összejönnek. https://borfetis.hu/

Egyik ilyen rendezvényen ismerkedhettünk meg két csodálatos emberrel, akikkel aztán egy közös útra léptünk, sok-sok tervvel, egymást munkáját segítve.

Én most szeretném Nektek bemutatni Őket, kikről is van szó valójában.

Kövessetek figyelemmel, mert a következő blogomban, bemutatom a stúdiójukat is, ahol többek közt készülnek a  csodás fotók a bdsm kiegészítőinkről. Beszélni fogok a tervekről, az Ő munkájukról, lehetőségekről, tanfolyamokról, mert bizony Ők nem csak modellkednek...

Luxuria party  

Budapest Symbol

2023. 05.20.

Ministry of Freedom – a klub

Elöző posztomban igértem, hogy mesélek kicsit, hogyan is készülnek Nálunk a bdsm-fétis kiegészítők. Kizárólag bőrből, méretre igazítva, minden apró részletre ügyelve.

 

Mint ahogy a bemutatkozóban irtam, nem csak ugy kipattant a fejünkből, hogy mi most Bdsm kellékeket fogunk gyártani. Egy nagyon jó ismerősünk, Günter Puls úr megismerése hozta ezt az ötletet. Ő, az 1970-es évek végétől foglalkozott ezzel a speciális területtel Hamburgban. Szép lassan egyre nagyobb hírnévre tett szert, még japánból is megkeresték, hogy személyre szabva készítse el azokat a Bdsm kiegészítőket, amelyeket a megrendelői megálmodtak, vagy éppen Ő maga megtervezett. Folyamatosan fejlesztett, kisérletezett, saját maga által kitalált kiegészítőkkel kápráztatta el régi és új klienseit.