Karácsonyi BÜNTETŐ akció minden termékre 30% kedvezmény. KUPONKÓD: Karacsony30

Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

Bdsm maszk
Bdsm maszk
17 000 Ft

Bdsm maszk

Bdsm maszk
Bdsm maszk
Bdsm maszk
Bdsm maszk

Ezt a BDSM állatos maszkot vastagabb, minőségi bőrből készítettük el, amely tartós és kifinomult kiegészítőt eredményez. A belső részt puha neoprén béleli, biztosítva a viselő kényelmét. A maszk hátsó részére a fül környékén egy további réteg vékonyabb "barkás" bőrt is varrtunk, így még mutatósabb megjelenést kölcsönözve a maszknak.

A fejre való rögzítést egy 1 cm széles szíjjal oldottuk meg, amelyet a hagyományos csattal lehet könnyedén rögzíteni. A maszk személyre szabott készítése érdekében fontos a pontos fejkörméret megadása, ahogy azt a mellékelt fotó is mutatja. Ez a részletes méretmegadás hozzájárul a tökéletes illeszkedéshez és kényelmes viselethez, miközben a maszk egyediségét és stílusát hangsúlyozza a BDSM szerepjátékokba

 


Szállítási idő
2023.12.15
Szín
Brand
Bőrfétis
17 000 Ft
Részletek

Ez a maszk valódi bőrből készült, belül neoprén béleléssel biztosítva a kényelmes viseletet. A fémtartozékok rozsdamentes anyagokból készültek, így garantált a tartósság és a minőség. Ez a kombináció egy erős, kifinomult és stílusos BDSM maszkot eredményez, amely ideális a szerepjátékokhoz. A valódi bőr és a neoprén kombinációja nem csak látványos, de kényelmes is a viselője számára, miközben a rozsdamentes fémtartozékok hozzájárulnak a maszk tartósságához. Egyedi kialakításának köszönhetően ez a maszk egyedi élményt nyújt a BDSM világában.

Adatok
Cikkszám
M-120