Karácsonyi BÜNTETŐ akció minden termékre 30% kedvezmény. KUPONKÓD: Karacsony30

Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

Bdsm szemmaszk
Bdsm szemmaszk
15 500 Ft

Bdsm szemmaszk

Bdsm szemmaszk
Bdsm szemmaszk
Bdsm szemmaszk

Ez a minőségi bőrből készült BDSM szemmaszk egy kiváló kiegészítő a szerepjátékokhoz és az élvezetes szexuális élményekhez. A maszk 2 cm széles szíjjal van rögzítve, és a hátulján lévő csattal állítható, biztosítva a kényelmes és személyreszabott illeszkedést.

Az egyedi kialakításnak köszönhetően fontos a pontos méret megadása, amelyet a mellékelt kép alapján lehet meghatározni. Az állíthatóságot csattal oldottuk meg, így a maszk könnyen alkalmazkodik a viselőjének méretéhez.


Szállítási idő
2023.12.15
Szín
Brand
Bőrfétis
15 500 Ft
Részletek

Ez a BDSM szemmaszk valódi, minőségi bőrből készült, belül velúrbőr béléssel, amely kiváló kényelmet és stílust biztosít. A két anyag közé neoprén réteget tettünk, tovább fokozva a maszk kényelmét és tartását. A maszk csatokkal és szegecsekkel van díszítve, amelyek rozsdamentes anyagokból készültek, biztosítva a tartósságot.

Amennyiben fémérzékenysége van, kérjük, jelezze a megjegyzés rovatban, és a belül lévő szegecseket befedjük, így kizárva a kellemetlenségeket. A megfelelő vastagságú és minőségű cérnával történő készítés biztosítja, hogy a maszk megfelelő tartással rendelkezzen, miközben kényelmes és esztétikus marad.Adatok
Cikkszám
M-100