Karácsonyi BÜNTETŐ akció minden termékre 30% kedvezmény. KUPONKÓD: Karacsony30

Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

  Bokabilincs fekete-fehér
Bokabilincs fekete-fehér
24 000 Ft

Bokabilincs fekete-fehér

  Bokabilincs fekete-fehér
  Bokabilincs fekete-fehér
  Bokabilincs fekete-fehér

Ezt a bokabilincset valódi bőrből készítjük, egyedileg és méretmegadás alapján. Ez a kiegészítő kiváló alapkelléke a BDSM kedvelőinek. A bokabilincs fehér alapon készül, közepén egy fekete szíjrésszel diszítve, amelyre egy D-karika került. A körbe szegélyt is fekete bőrrel díszítettük, így a bokabilincs egyedi és stílusos megjelenést kapott.

Egyedi méretek alapján készül el, ezért  fontos a pontos méret megadása a mellékelt fotó alapján. A hagyományos pergős csat a hátsó részen biztosítja az állíthatóságot. Készítés közben ügyelünk arra, hogy a megadott méret állítható legyen, így garantálva a tökéletes illeszkedést és a kényelmet.

 


Szállítási idő
2023.12.18
Brand
Bőrfétis
24 000 Ft
Részletek

Ez a bokabilincs valódi, minőségi bőr felhasználásával készül, belülre fekete, puhább bőr került bélelésként. A csatok és a fémszegecsek mind rozsdamentes anyagból készültek, garantálva a termék tartósságát.

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban jelezze a fémérzékenységét, és ha fémérzékeny, akkor a belül lévő szegecseket gondosan befedjük, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket. Ügyelünk arra, hogy a megfelelő vastagságú és jó minőségű cérnával dolgozzunk, ezzel biztosítva a megfelelő tartást és a kiegészítő hosszú élettartamát.

 Adatok
Cikkszám
B-204