Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

Denevér nyakpánt, fejdísz
Denevér nyakpánt, fejdísz
57 000 Ft

Denevér nyakpánt, fejdísz

Denevér nyakpánt, fejdísz
Denevér nyakpánt, fejdísz
Denevér nyakpánt, fejdísz
Ez a különleges kialakítású, egyedi nyakpánt-fejdísz kifejezetten figyelemfelkeltő és különleges. Ideális választás BDSM szerepjátékokhoz, domináknak, vagy azoknak, akik a merészebb stílust kedvelik.

A szárnyrész három réteg marhabőrből készült. A középső réteg vékony drótszálakkal van merevítve, ami adja meg a tartását és a különleges formát. Két részből áll, amit középen fűzővel rögzítettünk, és ez a fejdísz csatlakozik a nyakörv részhez. A nyakörv 6 cm széles bőrből készült, belül puha bőr béléssel béleltük, majd körbeszegtük. Az állíthatóságát elöl kétsoros szíjjal és csatokkal oldottuk meg.

Az egyedi méretmegadás alapján történő munka biztosítja, hogy a nyakörv tökéletesen illeszkedjen. Kérjük, adja meg a pontos nyakkörméretét, és ügyelünk arra, hogy a megadott méret állítható legyen, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és kényelmet viselés közben.

 

 

Szállítási idő
2024.07.08
Brand
Bőrfétis
57 000 Ft
Részletek

Ez a valódi, minőségi marhabőrből készült nyakörv egy luxus és tartós kiegészítő a BDSM világában. A fémkellékek rozsdamentes anyagokból készülnek.

A készítés során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megfelelő vastagságú és jó minőségű cérnával dolgozzunk, így biztosítva a nyakörv tartását és időtállóságát.

 

Adatok
Cikkszám
M-107