Karácsonyi BÜNTETŐ akció minden termékre 30% kedvezmény. KUPONKÓD: Karacsony30

Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

Bdsm denevér nyakörv, fejdísz
Bdsm denevér nyakörv, fejdísz
48 000 Ft

Bdsm denevér nyakörv, fejdísz

Bdsm denevér nyakörv, fejdísz
Bdsm denevér nyakörv, fejdísz
Bdsm denevér nyakörv, fejdísz
Bdsm denevér nyakörv, fejdísz
Ez a különleges kialakítású, egyedi nyakörv-fejdísz kifejezetten figyelemfelkeltő és különleges. Ideális választás BDSM szerepjátékokhoz, domináknak, vagy azoknak, akik a merészebb stílust kedvelik.

A denevérszárny három réteg marhabőrből készült, összesen 3 mm vastagságban. A középső réteg vékony drótszálakkal van merevítve, ami adja meg a tartását és a különleges formát. A fejdísz két részből áll, amit középen fűzővel rögzítettünk, és ez a fejdísz csatlakozik a nyakörv részhez. A nyakörv 6 cm széles bőrből készült, belül puha bőr béléssel béleltük, majd körbeszegtük. Az állíthatóságát elöl kétsoros szíjjal és csatokkal oldottuk meg.

Az egyedi méretmegadás alapján történő munka biztosítja, hogy a nyakörv tökéletesen illeszkedjen. A mellékelt fotók segítségével kérjük, adja meg a pontos nyakkörméretét, és ügyelünk arra, hogy a megadott méret állítható legyen, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és kényelmet viselés közben.

 


Szállítási idő
2023.12.27
Brand
Bőrfétis
48 000 Ft
Részletek

Ez a valódi, minőségi marhabőrből készült nyakörv egy luxus és tartós kiegészítő a BDSM világában. A puha bőrrel történő bélelés tovább emeli a kényelmet és az eleganciát. A fémkellékek rozsdamentes anyagokból készülnek.

A készítés során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megfelelő vastagságú és jó minőségű cérnával dolgozzunk, így biztosítva a nyakörv tartását és időtállóságát. A precíz kivitelezés és a minőségi anyagok kombinációja eredményezi ezt az exkluzív és stílusos BDSM kiegészítőt.

Egyedi méret alapján készül, így a pontos méretmegadás kulcsfontosságú a tökéletes illeszkedéshez. Ezáltal a nyakörv nemcsak esztétikus, hanem kényelmes és személyre szabott élményt nyújt a viselője számára.

Adatok
Cikkszám
M-107