Karácsonyi BÜNTETŐ akció minden termékre 30% kedvezmény. KUPONKÓD: Karacsony30

Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

 Derékbilincs duplasoros
Derékbilincs duplasoros
33 500 Ft

Derékbilincs duplasoros

 Derékbilincs duplasoros
 Derékbilincs duplasoros
 Derékbilincs duplasoros
 Derékbilincs duplasoros
 Derékbilincs duplasoros

Ez az állítható derékbilincs kifejezetten a BDSM kedvelői számára készült. Az öv szélessége 12 cm, középen pedig 2 vékony szíjjal van felszerelve, amelyek 3 cm szélesek. Az övön 6 db fém D-karika található, amelyek elöl és az öv két oldalán is megtalálhatók. A karikák átmérője 3 cm, és kiváló lehetőséget nyújtanak kiegészítők csatolására vagy más BDSM eszközök rögzítésére.

A derékbilincs zárhatóságát hátul található csattal oldottuk meg. Az egyedi méretek alapján történő készítés során fontos a mellékelt fotó alapján a pontos derékkörméret megadása, hogy a bilincs tökéletesen illeszkedjen. Ügyelünk arra, hogy a megadott méret állítható legyen.
Szállítási idő
2023.12.20
Szín
Brand
Bőrfétis
33 500 Ft
Részletek

Ez a vastagabb derékbilincs kiváló minőségű bőrből készült, belül pedig puha, szintén bőr béleléssel rendelkezik. A csatok és fémszegecsek rozsdamentes anyagból készültek, ami hozzájárul a bilincs tartósságához és higiéniai előnyeihez.

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban jelezze a fémérzékenységét, és ha szükséges, a belül lévő szegecseket gondosan befedjük, hogy kényelmesebb viseletet biztosítsunk. Ügyelünk arra, hogy megfelelő vastagságú és jó minőségű cérnával dolgozzunk, így biztosítva a bilincs tartósságát és a kényelmes használatot.

Ez a derékbilincs nemcsak erős és strapabíró, de a belső puha bőr rétegének köszönhetően is kényelmes.Adatok
Cikkszám
B-500