Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

 Derékbilincs több csatos
Derékbilincs több csatos
33 500 Ft

Derékbilincs több csatos

 Derékbilincs több csatos
 Derékbilincs több csatos
 Derékbilincs több csatos

Ez a kézműves derékbilincs valódi bőrből készült, kifejezetten a BDSM kedvelőinek és különböző szerepjátékokhoz tervezve. A bilincs ívelt formája stílusos és kényelmes viseletet biztosít. A legszélesebb pontján 13 cm, míg a legkeskenyebb pontján 8,5 cm széles, ezáltal egyedülálló és kifinomult megjelenést kölcsönöz.

A bilincs elöl és hátul is állítható 2 soros szíj megoldással rendelkezik, a szíjak szélessége pedig 3 cm. Az állíthatóságot hagyományos pergős csatokkal oldottuk meg. Az övön összesen 10 db D-karika található, amelyek lehetőséget teremtenek kiegészítők csatolására vagy más BDSM eszközök rögzítésére.

Mivel minden darab egyedileg készül, fontos a pontos méret megadása!

A készítés során ügyelünk arra, hogy a megadott méret csattal állítható legyen.

Szállítási idő
2024.07.31
Szín
Brand
Bőrfétis
33 500 Ft
Részletek

Ez a minőségi derékbilincs valódi bőr felhasználásával készült, belül pedig további kényelmet biztosító puha bőrrel béleltük. A fémtartozékok, minden esetben rozsdamentes anyagból készültek.

Ügyelünk arra is, hogy a megfelelő vastagságú és jó minőségű cérnával dolgozzunk, így a derékbilincs nemcsak esztétikus lesz, hanem hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot is nyújt a BDSM tevékenységek során.

 

Adatok
Cikkszám
B-502