Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

  Dildó tartó
Dildó tartó
29 500 Ft

Dildó tartó

  Dildó tartó
  Dildó tartó
  Dildó tartó
Dildótartónk magas minőségű bőrből készül. Ez az eszköz szinte nélkülözhetetlen kelléke a BDSM játékoknak. A szíjak vékonyabb bőrből készülnek, míg az elülső rész két rétegű, egy vastagabb és egy vékonyabb bőrből kombinálva.

Az első részen található fémkarika könnyedén levehető a patentok kioldása után, lehetővé téve a cseréjét kisebb vagy nagyobb méretű karikára. A csomaghoz összesen három különböző belső körméretű karikát mellékelünk, melyek méretei: 4 cm, 4,5 cm és 5 cm.

A szíjak összesen öt ponton állíthatóak, amit praktikus pergős csatok segítségével oldottunk meg. Az állítási lehetőségek kétoldalt, a derékrészen, valamint a fenék mindkét oldalán találhatók.

Ez a dildótartó egyedileg készült termék, ezért kérjük adja meg a csípője körméretét! A készítés során különös figyelmet fordítunk arra, hogy a megadott méretek könnyedén és biztonságosan állíthatóak legyenek a csattal.

Szállítási idő
2024.04.29
Szín
Brand
Bőrfétis
29 500 Ft
Részletek

Az eszköz valódi, kiváló minőségű bőrből készül, és a fémkellékek mind rozsdamentes anyagból készülnek. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a megfelelő vastagságú és kiváló minőségű cérnával dolgozzunk, biztosítva ezzel a termék kiváló tartását és időtállóságát.

Adatok
Cikkszám
E-101