Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

 Kézbilincs felfüggesztéshez
Kézbilincs felfüggesztéshez
35 000 Ft

Kézbilincs felfüggesztéshez

 Kézbilincs felfüggesztéshez
 Kézbilincs felfüggesztéshez

Ezt a minőségi bőrből készült csuklóbilincset speciálisan a BDSM szerepjátékok és a kötözés (bondage) kedvelői számára terveztük.

A vastagabb bőr és az állíthatóságot biztosító csatok kombinációja lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes használatot. A pergős csat egy 3 cm széles szíjon található, és könnyedén állítható a felhasználó igényeinek megfelelően.

Az ujjak felöli részen, ívesen alakítottuk ki, igy a kapaszkodást kicsit kényelmesebbé téve.

A bilincs végén található D-karika lehetőséget nyújt a felfüggesztéshez, a belső átmérője 4,5 cm. A karikánál lévő részt szegecsekkel és csavarokkal rögzítettük, majd báránybőrrel befedtük a biztonság és az esztétikum érdekében. Egyedi méret alapján készül, kérjük adja meg a csuklójának pontos körméretét! Ügyelünk arra, hogy a megadott méret csattal állítható legyen a maximális kényelem érdekében.

Szállítási idő
2024.06.05
Szín
Brand
Bőrfétis
35 000 Ft
Részletek

Ezt a minőségi bőrből készült, belül puhább bőrrel bélelt, szegéseknél báránybőrrel befedett terméket a BDSM és fétis szerepjátékok kedvelőinek terveztük. A felhasznált szegecsek és fémkellékek mind rozsdamentes anyagokból készültek.

A megfelelő tartás és kényelem érdekében erős és jó minőségű cérnákat használtunk a készítés során. Kérjük, fémérzékenységét jelezze a megjegyzés rovatban, hogy személyre szabottan alkalmazkodhassunk az Ön igényeihez. A termék kizárólag rendeltetésszerű használatra szolgál.

Adatok
Cikkszám
B-117