Karácsonyi BÜNTETŐ akció minden termékre 30% kedvezmény. KUPONKÓD: Karacsony30

Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

 Kézbilincs felfüggesztéshez
Kézbilincs felfüggesztéshez
32 000 Ft

Kézbilincs felfüggesztéshez

 Kézbilincs felfüggesztéshez
 Kézbilincs felfüggesztéshez

Ezt a minőségi bőrből készült csuklóbilincset speciálisan a BDSM szerepjátékok és a kötözés (bondage) kedvelői számára terveztük.

A vastagabb bőr és az állíthatóságot biztosító csatok kombinációja lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes használatot. A pergős csat egy 3 cm széles szíjon található, és könnyedén állítható a felhasználó igényeinek megfelelően.

A bilincs végén található D-karika lehetőséget nyújt a felfüggesztéshez, a belső átmérője 4,5 cm. A karikánál lévő részt szegecsekkel és csavarokkal rögzítettük, majd báránybőrrel befedtük a biztonság és az esztétikum érdekében. Egyedi méret alapján készül, így fontos a pontos méret megadása a mellékelt fotó alapján. Ügyelünk arra, hogy a megadott méret csattal állítható legyen a maximális kényelem érdekében.


Szállítási idő
2023.12.19
Szín
Brand
Bőrfétis
32 000 Ft
Részletek

Ezt a minőségi bőrből készült, belül puhább bőrrel bélelt, szegéseknél báránybőrrel befedett terméket a BDSM és fétis szerepjátékok kedvelőinek terveztük. A felhasznált szegecsek és fémkellékek mind rozsdamentes anyagokból készültek, biztosítva a tartósságot és a biztonságot. 

A megfelelő tartás és kényelem érdekében erős és jó minőségű cérnákat használtunk a készítés során. Kérjük, fémérzékenységét jelezze a megjegyzés rovatban, hogy személyre szabottan alkalmazkodhassunk az Ön igényeihez. A termék kizárólag rendeltetésszerű használatra szolgál.

Adatok
Cikkszám
B-117