Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

 Kötöző szíjak 4 részes, bondage kellék
Kötöző szíjak 4 részes, bondage kellék
23 000 Ft

Kötöző szíjak 4 részes, bondage kellék

A BDSM szerepjátékok kiemelkedő része a bondage, ahol az alárendelt fél mozgását korlátozzák. Az alábbi kötözőkészletet kifejezetten erre a célra terveztük, biztosítva a minőségi és élménydús játékot:

  • Alapanyag: A kötözőkészlet minőségi bőrből készül, ami tartósságot és kényelmet biztosít. A 4 cm szélesség lehetővé teszi az optimális szorítást.

  • Állíthatóság: A kötözőkön található bőrből készült bujtatók lehetővé teszik a könnyű és személyre szabott szorítás beállítását. Az állítható hosszúságú bujtatókkal könnyen szabályozható a szorítás erőssége.

  • D-fémkarikák: Minden kötőszíjhoz két D-fémkarika tartozik, amelyek a játék során további kötési lehetőségeket biztosítanak. Ezek a karikák a belső átmérőjüknek köszönhetően könnyen használhatók más eszközökkel vagy kötési pontokkal.

  • Méret és állíthatóság: A termék szélessége és a bujtatók állíthatósága miatt nincs szükség előre megadott méretre, így a kötözőkészlet sokféle testmérethez alkalmazkodik.

A bőrből készült kötözőkészlet kiváló választás a bondage kedvelőinek, garantálva az izgalmas és biztonságos szerepjáték élményét.Szállítási idő
2024.05.31
Szín
Brand
Bőrfétis
23 000 Ft
Részletek

Valódi, minőségi bőrből és velúrbőr béleléssel készült ez a különleges termék. A szegecsek és D-karikák minden része rozsdamentes anyagból készült. Az eszköz nagy teherbírásának köszönhetően különös figyelmet fordítunk a jó minőségű bőr alapanyagok és a megfelelő vastagságú cérnák kiválasztására.

Ez a termék kizárólag rendeltetésszerű használatra szolgál, és a BDSM szerepjátékok kedvelőinek készült.

Adatok
Cikkszám
B-603