Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

 Kötöző szíjak 2 részes bondage kellék
Kötöző szíjak 2 részes bondage kellék
14 000 Ft

Kötöző szíjak 2 részes bondage kellék

A BDSM szerepjátéknak egy meghatározó része a bondage, amely során az alárendelt fél mozgását korlátozzuk. Két részes kötözőkészletünk minőségi bőrből készült, és ideális eszköz a szerepjáték intenzív élményének megteremtéséhez. A bőrszíjak szélessége 4 cm, és bujtatókkal rendelkeznek, amelyek segítségével könnyedén állítható a szorítás erőssége. A bujtatóval összefogott hosszuk 26 cm, plusz a karika.

Mindkét kötözőszíj 2 D-fémkarikával rendelkezik, melyek belső átmérője 4,5 cm. Ez a kialakítás lehetővé teszi a széleskörű állítási lehetőségeket, így méretmegadásra nincs szükség.

Szállítási idő
2024.05.31
Szín
Brand
Bőrfétis
14 000 Ft
Részletek

Ezt a minőségi bőrből készült kötözőkészletet kifejezetten a BDSM szerepjátékok intenzív élményéhez terveztük. A kötözőkészlet tartalmaz szegecseket és D-karikákat, melyek mind rozsdamentes anyagból készültek. A bőr belső részén velúrbőr bélelés biztosítja a kényelmet és a tartósságot. Ügyelünk arra, hogy a megfelelő vastagságú és jó minőségű cérnával dolgozzunk, hogy a kötözőkészlet a rendeltetésszerű használat során is megfelelő tartást és biztonságot nyújtson.

 

Adatok
Cikkszám
B-604