Karácsonyi BÜNTETŐ akció minden termékre 30% kedvezmény. KUPONKÓD: Karacsony30

Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

 Nyakbilincs 3 D-karikával
Nyakbilincs 3 D-karikával
18 400 Ft

Nyakbilincs 3 D-karikával

 Nyakbilincs 3 D-karikával
 Nyakbilincs 3 D-karikával
 Nyakbilincs 3 D-karikával

A BDSM kedvelői számára tervezett 6 cm széles nyakbilincsünk kiváló viselet, amelyet a legmagasabb szakértelemmel és odaadással készítünk.

A nyakbilincs középen egy vékonyabb szíjjal rendelkezik, melyen elöl és a két oldalán összesen 3 db D-karika található, lehetőséget kínálva különböző kombinációkhoz és rögzítésekhez. A hátul elhelyezett hagyományos pergős csat biztosítja a könnyű és biztonságos fel- és levételt.

Egyedi méretmegadás alapján készítjük el minden termékünket, így fontos a pontos méret megadása a mellékelt fotó alapján. Kiemelten ügyelünk arra, hogy a megadott méret csattal kisebbre vagy nagyobbra állítható legyen, így garantálva a kényelmet és a személyre szabottságot.


Szállítási idő
2023.12.19
Szín
Brand
Bőrfétis
18 400 Ft
Részletek

Fedezd fel valódi, minőségi bőrből készült termékeinket, melyek belül puhább bőr béleléssel rendelkeznek. A csatok és fém szegecselés rozsdamentes anyagból készültek, biztosítva ezzel a tartósságot és kényelmet.

 Kérjük, jelezd a megjegyzés rovatban a fémérzékenységet, és mi gondoskodunk róla, hogy a belül lévő szegecsek fedve legyenek.

Kizárólag magas minőségű cérnákkal dolgozunk, hogy biztosítsuk a megfelelő tartást és tartósságot.

Adatok
Cikkszám
B-400