Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

Bdsm nyakmerevítő fekete
Bdsm nyakmerevítő fekete
34 500 Ft

Bdsm nyakmerevítő fekete

Bdsm nyakmerevítő fekete
Bdsm nyakmerevítő fekete
Bdsm nyakmerevítő fekete
Bdsm nyakmerevítő fekete

Ez a BDSM kedvelőinek tervezett nyakmerevítő tökéletes választás a fej mozgásképtelenné tételéhez. A főrészt két széles szíj tartja, amelyek pergős csatokkal állíthatók rövidebbre vagy hosszabbra, így az optimális kényelmet biztosítva.

A kialakítás részeként elől egy csavaros karika található. A főrészen kör alakú nyílások gondoskodnak a megfelelő légáramlásról, így a viselője kényelmét szolgálják.

Az egyedi készítés érdekében kérjük, adja meg a pontos méreteket a mellékelt képek alapján. Nyakkörméretre és állméretre van szükségünk, utóbbi mérése a képen látható állrésztől a nyak tövéig terjedő távolság. Ügyelünk arra, hogy a csattal történő állítás lehetőségei a megadott méretekhez igazodjanak, biztosítva ezzel a maximális kényelmet.

Szállítási idő
2024.06.05
Szín
Brand
Bőrfétis
34 500 Ft
Részletek
Ez a minőségi bőrből készült nyakmerevítő a BDSM világ szerelmeseinek tervezve, kiválóan alkalmas a fej teljes mozgásképtelenné tételére és a szerepjátékok izgalmas atmoszférájának fokozására. A valódi bőr anyagból készült dizájn belül puhább fekete bőr béleléssel rendelkezik, garantálva ezzel a viselője kényelmét és a kifinomult stílust.

A rögzítéshez használt csatok és fém szegecsek rozsdamentes anyagból készülnek, biztosítva a tartósságot és a kényelmes viselést. Fémérzékenység esetén a belső szegecseket befedjük a megjegyzés rovatban történő jelzés alapján.

 Adatok
Cikkszám
B-300