Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

Pink nyakbilincs
Pink nyakbilincs
18 300 Ft

Pink nyakbilincs

Pink nyakbilincs
Pink nyakbilincs
Pink nyakbilincs
Pink nyakbilincs

Ez a vékonyabb bőrből készült nyakbilincs nem csupán különleges formájától és mintázatától egyedi, hanem a felhasznált anyagok minőségétől is. Krokodilmintázatú bőrből készült, ami egyedi és exkluzív megjelenést kölcsönöz viselőjének. Minden bőrdarab más és más mintázattal rendelkezik, mint ahogy azt a fotók is mutatják. A belső része fekete puha bőrrel van bélelve. A pink és fekete bőr közé további bőrréteget helyeztünk bélelésnek, hogy még tartósabb és kényelmesebb legyen a viselése. A hátul elhelyezett csat állíthatóvá teszi a nyakbilincset, míg az elöl található csavaros karikának funkcionális célja is lehet.

Minden egyes nyakbilincsünket személyre szabottan készítjük, hogy tökéletesen illeszkedjen viselője nyakához, ezért kérjük, adja meg a nyakméretét a pontos illeszkedés érdekében. Az állítható funkció lehetővé teszi, hogy igény szerint kisebbre vagy nagyobbra állítsa a nyakbilincset, így maximális kényelmet és alkalmazkodást biztosítva.

Szállítási idő
2024.07.29
Szín
Brand
Bőrfétis
18 300 Ft
Részletek

A nyakbilincs krokodilmintás bőrből készült, belül pedig puha fekete bőrrel van bélelve. Minden fémkellék rozsdamentes anyagból készült.

Adatok
Cikkszám
B-411