Karácsonyi BÜNTETŐ akció minden termékre 30% kedvezmény. KUPONKÓD: Karacsony30

Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

 Bokabilincs piros
Bokabilincs piros
24 000 Ft

Bokabilincs piros

 Bokabilincs piros
 Bokabilincs piros
 Bokabilincs piros
 Bokabilincs piros

Ez a bokabilincs valódi bőrből készül, egyedileg és személyre szabottan, kifejezetten BDSM alaptartozék és kiváló fétis kiegészítőként tervezve. A piros 7 cm széles bőrből készült bilincs közepén fekete szíjrésszel rendelkezik, melyre 1 D-karika is került.

Egyedi méretek alapján készül, tehát fontos a pontos méret megadása a mellékelt kép alapján. Az állíthatóságot a hátul található hagyományos csattal oldottuk meg, biztosítva a könnyű fel- és levételt. Készítés közben ügyelünk arra, hogy a megadott méret állítható legyen, így garantálva a tökéletes illeszkedést és a kényelmet.


Szállítási idő
2023.12.18
Szín
Brand
Bőrfétis
24 000 Ft
Részletek

Ez a bokabilincs valódi, minőségi bőrből készül, belül pedig puhább bőrrel bélelve, így kényelmes és stílusos viseletet biztosít. A csatok és a rögzítéshez használt fém szegecsek rozsdamentes anyagból készülnek.

Kérjük, jelezze a megjegyzés rovatban a fémérzékenységét, és esetleges érzékenység esetén a belül lévő szegecseket befedjük. Ügyelünk arra, hogy megfelelő vastagságú és jó minőségű cérnával dolgozzunk, ezzel garantálva a megfelelő tartást és a kiegészítő hosszú élettartamát.Adatok
Cikkszám
B-201