Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

 Szájpecek fejhámmal
Szájpecek fejhámmal
31 500 Ft

Szájpecek fejhámmal

 Szájpecek fejhámmal
 Szájpecek fejhámmal

BDSM fejhámunk minőségi bőrből készül, ahol a szíjak 2 cm széles anyagból formálódnak. A hámot három darab, 2 cm átmérőjű karika díszíti, melyek az arc mindkét oldalán és a homlok feletti részen helyezkednek el. A hagyományos pergős csatok segítségével könnyen szabályozható, lehetővé téve a kisebbre vagy nagyobbra állíthatóságot.

A szíjrészek nem csak leszabva vannak, hanem visszaforditva is, majd összevarrva a belső felén, tehát 2 réteg bőrből készül.

Minden BDSM hámunkat egyedileg készítjük el, így kiemelten fontos a pontos méretmegadás, igy kérjük a szájnál lévő körméretét adja meg. A készítés során külön figyelmet fordítunk arra, hogy a megadott méretek csattal állíthatóak legyenek, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és kényelmet. Ezen a módon a BDSM hám nemcsak stílusos és erős, hanem az egyedi méretek alapján való elkészítésével a személyre szabott élményt is garantálja.

Szállítási idő
2024.07.01
Szín
Brand
Bőrfétis
31 500 Ft
Részletek

BDSM hámunk valódi és minőségi bőrből készül, a felhasznált fém kellékek rozsdamentes anyagból vannak. A hám három különböző helyen állítható, biztosítva ezzel az optimális illeszkedést és kényelmet. Az áll alatti részen, a fej egyik oldalán és a hátulján is könnyedén szabályozható, így mindenki számára személyre szabott illeszkedést nyújt.

Adatok
Cikkszám
Sz-102