Karácsonyi BÜNTETŐ akció minden termékre 30% kedvezmény. KUPONKÓD: Karacsony30

Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

 Zablás szájpecek
Zablás szájpecek
14 500 Ft

Zablás szájpecek

 Zablás szájpecek
 Zablás szájpecek
 Zablás szájpecek

A BDSM élmény egyik alapvető kelléke ez a zablás szájpecek, melyet 2 cm széles minőségi bőrből készítünk. A hátul található hagyományos pergős csat megoldással, amely két ponton is állítható, biztosítja a könnyű használatot és a kényelmes illeszkedést. A zabla teljes hossza 22,5 cm, és az oldalán található karikák belső átmérője 5 cm.

Minden darab egyedileg készül, ezért kiemelten fontos a pontos méret megadása a mellékelt fotók alapján. A készítés során figyelünk arra, hogy a megadott méret állítható legyen, így garantálva a tökéletes illeszkedést és a személyre szabott élményt. A bőr minősége és az állíthatóság kombinációja egy tartós és stílusos BDSM szájpecket eredményez.


Szállítási idő
2023.12.15
Szín
Brand
Bőrfétis
14 500 Ft
Részletek

Ez a minőségi zablás szájpecek valódi bőrből és rozsdamentes fémkellékekből készül, ami kiemeli a stílust és a tartósságot. A fém zablákat is rozsdamentes anyagokból formálják, így garantálva a hosszú élettartamot és a kifinomult megjelenést.

A készítés során a megfelelő vastagságú és jó minőségű cérnával dolgozunk, ezáltal biztosítva a zabla stabilitását és időtállóságát. A minőségi anyagok és a precíz kivitelezés együttesen eredményeznek egy tartós és esztétikus BDSM zablás szájpecket, amely a felhasználó számára egyedi élményt nyújt.Adatok
Cikkszám
Sz-106