Karácsonyi BÜNTETŐ akció minden termékre 30% kedvezmény. KUPONKÓD: Karacsony30

Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

 Nyakbilincs tűskés
Nyakbilincs tűskés
16 900 Ft

Nyakbilincs tűskés

 Nyakbilincs tűskés
 Nyakbilincs tűskés
 Nyakbilincs tűskés
Egyedi méretre készült, valódi bőrből ez az 5 cm széles BDSM nyakbilincs. A közepén futó 2 cm széles szíjat 4 cm hosszú tüskék díszítik, amelyek különleges és markáns megjelenést kölcsönöznek.
Az elülső fém karika további lehetőséget kínál a kiegészítők vagy kötél hozzáadására. A hagyományos csat a hátulján lehetővé teszi a könnyű és biztonságos állítást, így a bilincs pontosan illeszkedik a viselő nyakához.A BDSM és fetis kultúrák szerelmeseinek tervezve, hogy emeljék az élmények szintjét.
Kérjük, a mellékelt fotó alapján, adja meg a nyak pontos körméretét.

Szállítási idő
2023.12.18
Szín
Brand
Bőrfétis
16 900 Ft
Részletek

Egyedi méretben készül, kiváló minőségű bőrből és puha bőr béleléssel  ez a BDSM kiegészítő. Az alkalmazott csatok, szegecsek és díszítő elemek mind rozsdamentes anyagokból készültek, biztosítva a tartósságot. Fémérzékenység esetén (amit kérjük jelezzen a megjegyzés rovatban)  a belső szegecseket befedjük, hogy megfeleljenek az érzékeny bőrű felhasználóknak. Az alkalmazott vastagságú és minőségű cérnával a megfelelő tartást biztosítjuk, így a termék kizárólag a rendeltetésszerű használatra lett tervezve. 

Adatok
Cikkszám
B-408