Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

Bőrfétis blog

A kezdetek...

Bőrfétis
2023.04.13 14:18
A kezdetek...

Mint ahogy a bemutatkozóban irtam, nem csak ugy kipattant a fejünkből, hogy mi most Bdsm kellékeket fogunk gyártani. Egy nagyon jó ismerősünk, Günter Puls úr megismerése hozta ezt az ötletet. Ő, az 1970-es évek végétől foglalkozott ezzel a speciális területtel Hamburgban. Szép lassan egyre nagyobb hírnévre tett szert, még japánból is megkeresték, hogy személyre szabva készítse el azokat a Bdsm kiegészítőket, amelyeket a megrendelői megálmodtak, vagy éppen Ő maga megtervezett. Folyamatosan fejlesztett, kisérletezett, saját maga által kitalált kiegészítőkkel kápráztatta el régi és új klienseit.

 

Nyugdíjas éveire második hazájául Magyarországot választotta és itt sikerült megismernünk Őt. Sajnos már nem lehet közöttünk, de nekünk is az a véleményünk, hogy igazán jó minőségű termék  kevés van a piacon.

Günter Úrtól amit tanultunk a BDSM kiegészítők készítéséről, (főleg inkább Gábor, mert Ő a varró), szeretnénk továbbvinni, a meglévő Ügyfelekkel a kapcsolatot fenttartani, újakat toborozni, fejlődni, jó minőségben kiegészítőket gyártani.

Kizárólag valódi bőrrel dolgozunk, kombinálva báránybőrrel, különböző fémkellékekkel. Folyamatos szortiment bővítésben vagyunk, tervezzünk a kiegészítőkön kivül bőr ruházat készítését is, amelyek nyár közepétől már megtalálhatóak lesznek itt fent a weboldalunkon.

Egyszerűen ment-e mindezt megvalósítani? Persze hogy nem... De azt majd a következő bejegyzésben mesélem el, hogy egy-egy Bdsm-fetish kiegészítő varrása bizony nem is olyan egyszerű feladat, ha jó minőségben, tartós terméket szeretnénk előállítani.

Reni