Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

Bőrfétis blog

Műhelytitkok

Bőrfétis
2023.04.22 11:47
Műhelytitkok

Elöző posztomban igértem, hogy mesélek kicsit, hogyan is készülnek Nálunk a bdsm-fétis kiegészítők. Kizárólag bőrből, méretre igazítva, minden apró részletre ügyelve.

 

Bőr alapanyagokkal dolgozni csodás. Az illata, a tapintása, és a gondolat hogy egy tartós, minőségi kiegészítőt, ruhadarabot állítunk elő, jó érzéssel tölt el minket.

Könnyű-e vele dolgozni? Nem. Miért is? Mert a vastag bőr csak egyfelé nyúlik. Ezt szem elött kell tartani, ugyanis bizonyos termékeknél ha nem figyelünk erre, az nem éppen elönyös, viselés során... Nem könnyű vele dolgozni, mert ha valamit elrontottunk, akár egy öltést, vagy épp a varrógéptalp szorosra van állítva, nyomot hagy a bőrön, és ezen már nem tudunk korrigálni. Persze az sem utolsó szempont, hogy az öltések egyenesen menjenek, ne pedig össze-vissza. Lyukasztásnál, szegecselésnél, egy-egy milliméter félreütés, maradandó nyomot hagy a bőrön, ami  szintén javithatatlan hiba. Még sorolhatnám, mik azok az apró dolgok, amikre  kellő odafigyeléssel, sok év munkával tökéletesítettünk, hogy jó minőségben tudjuk kiadni a kezeink közül ezeket a bdsm- fétis kellékeket.

Fontos számunkra a kiváló minőségű bőr alapanyagon és a gondos elkészítésen kivűl, hogy ezek a termékek csak RÁD legyenek szabva. Ezért minden egyes kiegészítőnk, a bilincseken át a hámokig személyre szabva készülnek el. 

Akár vékony, akár vastag bőrből készítünk valamit, bélelésnek mindig velúrbőrt, egyes termékeinknél pedig neoprenet használunk. Miután leszabtuk a bőrt, a széleit géppel lecsiszoljuk, majd polirozzuk, hogy a vágás során keletkező "kis szálasodást" eltüntessük, sima felületté varázsoljuk. Minden kiegészítönk szélét, ha nincs beszegve, kivétel nélkül körbevarrjuk.  A karikákra illesztett bőrszíjakat középen bevágjuk ívesre, hogy a karikák "helyesebben" mutassanak.

Természetesen ezek csak egy szeletei voltak a mindennapi munkáinknak. Bőven lenne még mit mesélni. Későbbiekben, ha követtek, írok még érdekességeket, munkafolyamatokat, mesélek rendezvényekről is ahova járunk, baráti kapcsolatokról, bdsm- fétis közösségekről ahol megtalalhattok minket folyamatosan. Addig is kövessétek a weboldalunkat, hisz készülnek az új kiegészítőink bdsm -fétis témában.

Reni