Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

Bőrfétis blog

Bulikiegészítők

Bőrfétis
2023.08.08 11:34
Bulikiegészítők

Mint az a weboldalunkon látható, és aki személyesen is ismer minket, mert ugye járunk vásározni is, azok tudják Rólunk, hogy a fő profilunk az a BDSM-FETIS kiegészítők gyártása, személyre szabva.

Azonban jött az ötlet, ha már vannak kis közösségeink, vannak szervezett rendezvények ahova Ti jártok, ahol a BDSM világ apraja nyagyja összejön, készíthetnénk kisebb kiegészítőket is, hogy ezeken a partykon kicsit feldobjátok a megjelenéseteket.

Persze megemlíthetném ugyancsak azokat a megkereséseket is, hogy itt a fesztiválszezon, vagy jön a halloween, kellene valami kis egyszerű dolog...

Így az az ötletünk támadt, (persze még nagyon az elején vagyunk ennek), hogy csinálunk bulikiegészítőket, ajándékötleteket is bőrből.

Igyekszünk olyan szortimentet összeállítani, amelyben megtalálhatóak az egyszerűbb, mint például a csokor nyakkendő https://borfetis.hu/Csokor-nyakkendo, és a merész darabok is, mint akár egy tűskés nyakbilincs. https://borfetis.hu/Tuskes-nyakbilincs-szeges-nelkuli 

 Folyamatban vannak már az ajándékkártyáink feltöltése is az oldalra, igy nem kell sokat gondolkodnod ha nem tudod mivel lepd meg a Párod, ajándékozhatsz egy kártyát is, így mindenki azt választ, amit Ő szeretne.

Bulikiegészítőink közt, ha épp nem találod meg amire igazán vágysz, és van bármiféle elképzelésed, azt megosztod velünk, mi szivesen elkészítjük.