Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

Bőrfétis blog

Modellek, akikkel dolgozunk

Bőrfétis
2023.10.30 10:42
Modellek, akikkel dolgozunk

Egy cég esetében nagyon fontos a folyamatos fejlődés, az együttműködés, főleg a Mi esetünkben, hiszen nem mindennapi termékeket állítunk elő.  Próbálunk jelen lenni minden olyan fontos eseményen, ahol a Bdsm közösség tagjai összejönnek. https://borfetis.hu/

Egyik ilyen rendezvényen ismerkedhettünk meg két csodálatos emberrel, akikkel aztán egy közös útra léptünk, sok-sok tervvel, egymást munkáját segítve.

Én most szeretném Nektek bemutatni Őket, kikről is van szó valójában.

Kövessetek figyelemmel, mert a következő blogomban, bemutatom a stúdiójukat is, ahol többek közt készülnek a  csodás fotók a bdsm kiegészítőinkről. Beszélni fogok a tervekről, az Ő munkájukról, lehetőségekről, tanfolyamokról, mert bizony Ők nem csak modellkednek...

Lady Zara és Darius: Úttörők a BDSM és Fétis Világában

A BDSM és fétis közösség egy olyan tér, ahol az emberek kifejezhetik legmélyebb vágyaikat,
fantáziáikat és önazonosságukat. Ebben a sokszínű és gyakran félreértett kultúrában vannak olyanok, akik vezető szerepet vállalnak és megmutatják, milyen mély és gazdag ez a világ.

Lady Zara: Dominancia és Fétis modellkedés https://www.instagram.com/ladyzaramodel_ita/

Lady Zara munkájában a fétis modellkedés kiemelt szerepet kap.  A kiváló minőségű anyagok,
különösen az igazi bőr, az ő kedveltjei, amelyekkel az autentikus és luxus megjelenést képes elérni. A fétis ruházat finom részletei, magas minőségű anyagai és stílusos kiegészítői nem csak az önkifejezés eszközei számára, hanem folyamatos inspirációt is adnak neki. Ezen ruhákban kifejezi egyediségét és mutatja be belső erejét.
Ezen túlmenően nem csak egy Domináns szerepet tölt be, hanem shibari modellként is
tevékenykedik. A shibari, a kötözés művészete, elbűvöli őt. A test és a kötél közötti harmónia
lenyűgöző látványt nyújt, amit Lady Zara nagy szenvedéllyel ábrázol. Nyitott továbbá fotózási
munkákra és videó projektekre, amelyek a fétis világának mélységeit és az érzékiséget helyezik
előtérbe.
Szereti találkozni hasonló gondolkodású emberekkel, akik érdeklődnek a BDSM és a fétis világ iránt. A kölcsönös tisztelet, tiszta kommunikáció és előzetes egyeztetés számára rendkívül fontos. Megosztott élményeiken keresztül törekszik mély és értelmes kapcsolatok kialakítására, és új felfedezéseket támogat.

Dom Darius: A BDSM és Fétis Világának KiemelkedőAlakja  KiemelkedőAlakja https://www.instagram.com/dariusmodell/


Darius egy kiemelkedő figura a BDSM közösségben.  Két évtizede lépett be ebbe a kultúrába, és azóta is lelkes és aktív tagja. Tapasztalatai során számos eseményen, workshopon és közösségi találkozón vett részt, ahol mélyebb ismereteket szerzett és osztott meg másokkal.

A BDSM és fétis világ mellett Darius a fétis modellkedésben is megtalálta a helyét. Kreatív
önkifejezési formaként használta ezt a területet, bemutatva a fétis kultúra sokszínűségét és
szépségét. Az évek során számos projektben és fotózásban vett részt, és a képei nemcsak a
közösségen belül, hanem azon kívül is elismerést szereztek neki.

Lady Zara és Dom Darius egyaránt aktívak és kezdeményezők a közösségben. Mindketten nyitottak a különféle szponzorációs lehetőségekre és termékbemutatókra, és folyamatosan keresik az együttműködési lehetőségeket. Kiemelt érdeklődést mutatnak a közös széanszok iránt, ahol másokkal együtt fedezhetik fel és oszthatják meg a BDSM és fétis világának sokszínűségét.