Kérdése van? Írjon nekünk emailt: borfetisugyfelszolgalat@gmail.com

Bőrfétis blog

Bdsm fejmaszkok

Bőrfétis
2023.08.10 09:06
Bdsm fejmaszkok

BDSM-FETIS maszkjaink, álarcaink azon kívül, hogy valódi bőrből készülnek, különös figyelmet szentelünk a részletekre is. A megfelelő cérnaválasztás, különleges szabás egy-egy fejmaszknál, bélelés, adja meg ezeknek a maszkoknak az egyedi megjelenését.

Bdsm szerepjátékokhoz tökéletesen illeszkedik, akár az alá- akár a fölérendelt viseli.

Fontosnak tartjuk, hogy minden kiegészítőnket egyedi megadott méretek alapján készítsük el, igy biztosan csak RÁD lesz szabva. Kell hogy pl. egy zárt maszk megfelelően illeszkedjen, ne legyen laza, hiszen pont az az élmény kell, hogy szorosan illeszkedjen, a viselője el legyen zárva a külvilágtól. Mindezt csak ugy tudjuk elérni ha vannak konkrét méretek, ami alapján elkezdhetjük a megvalósítását.

Fetis klubban tartott bulikban is megjennek a maszkok, igy igyekszünk egyszerübb és feltünőbb darabokat is varrni, nőknek és férfiaknak is egyaránt, hogy megfelelő kiegészítője legyen az öltözetnek. https://borfetis.hu/Allatos-maszk

Külön megkeresések érkeznek különleges darabok elkészítésére is, itt a kérés az, hogy "ilyen csak Nekem legyen". Ezért ezek a darabok, nem szerepelnek a webshopunkban. Szívesen fogadunk minden ilyen elképzelést, ha módunkban áll, megvalósítjuk.